Petronas Syntium 7000 XS 0W30 - 1L

Petronas Syntium 7000 0W40

Petronas Syntium Racer X1 10W60 - 1L

€ 16,13 € 13,33

Syntium Racer X1 is het smeermiddel dat ontstond uit de jarenlange ervaring van Petronas in F1 en andere topcompetities van de motorsport.

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis
Art nr
18101616

Productbeschrijving


OMSCHRIJVING

Syntium Racer X1 is het smeermiddel dat ontstond uit de jarenlange ervaring van Petronas in F1 en andere topcompetities van de motorsport. Jaren van succes, Onderzoek & Ontwikkeling en tests op circuit en op de weg, maken van Syntium Racer X1 het ideale product voor hoogvermogen competitievoertuigen en sportieve personenwagens.

EIGENSCHAPPEN

De volsynthetische formulering van de laatste generatie toont Petronas' verbintenis en passie voor de ontwikkeling van futuristische technologiën, die de eisen van moderne, hoge prestatiemotoren kunnen beantwoorden:  • Maximale ontwikkeling van vermogen en duurzame prestatieniveaus;

  • Totale motorbescherming in extremebedrijfsomstandigheden;

  • Specifieke bescherming tegen slijtage voor competitie, scherp afgeregelde motoren of van zeer hoog vermogen;

  • Vermindering van olieverbruik, zelfs aan hoge toerentallen en temperaturen.Syntium Racer X1 is het smeermiddel dat werd ontwikkeld om de eisen van zowel amateurs, op zoek naar betrouwbaarheid en kracht, als competitiepiloten, die het uiterste van hun motor vragen onder extreme rijomstandigheden.

 TECHNISCHE GEGEVENS SAE 10W-60,

  Prestatie additief: API SL/CF, ACEA A3/B3/B4
Meer informatie
Merken Mecram
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Petronas Syntium Racer X1 10W60 - 1L
Uw waardering