Schoonmaken

Wij verkopen een breed assortiment aan schoonmaakproducten waaronder poetslappen, poetspapier, chemicaliën, ontstoppingsmiddelen etc.
Desc
per pagina

Producten 1-9 van 248

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. € 35,16 € 29,06

  Verwijdert eenvoudig minerale aanslag en vet. Uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Mild voor de huid. Veilig te gebruiken op alle typen ondergrond. Reinigt streeploos.


  10 liter verpakking

 2. € 38,62 € 31,92
  Centerfeed midi dispenser welke vanuit de kern van de dispenser u meterslang papier verschaft. Ideaal voor horeca gelegenheden en service verlenende buitendienst. Veel gebruikte dispenser welke u iedere keer weer een hygiënisch nieuw absorberend stuk papier verschaft.
 3. € 38,62 € 31,92
  Centre feed midi dispenser geeft vanuit de kern van de dispenser meterslang papier. Ideaal voor horeca gelegenheden en service verlenende buitendienst. Veel gebruikte dispenser en geeft iedere keer weer een hygiënisch nieuw absorberend stuk papier.
 4. € 96,70 € 79,92
  De Pearl black Autocut Mini Matic XL is de beste aanpak om uw handen op een hygiënische manier te drogen. De dispenser heeft een compacte vormgeving met een chique zwarte kleur
 5. € 96,70 € 79,92
  De Pearl white Autocut Mini Matic XL is de beste aanpak om uw handen op een hygiënische manier te drogen. De dispenser heeft een compacte vormgeving met een fris witte kleur.
 6. € 39,33 € 32,50
  Euro M-wipe, blauw op rol/dispenserdoos Omschrijving M-wipe heeft een open structuur en veegt vervuiling in één veeg schoon. Dit bespaart tijd en geld. M-wipe is breed inzetbaar voor bijna elk karwei en in verschillende branches.
Desc
per pagina

Producten 1-9 van 248

Tonen als Foto-tabel Lijst
To Top