Specialiteiten

Desc
per pagina

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. € 15,95 € 13,18

  Tenco afbijtpasta is een goedwerkend veilig afbijtmiddel voor het grondig verwijderen van bijna alle verfsoorten. Watergedragen- en alkydverven, sierpleisters, antifouling, vernissen, lijmen, graffiti en glasweefselbehang.

 2. Vanaf € 16,95 € 14,01

  Paratol is een sneldrogende zwarte lak, het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen en beton. Paratol is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht.

 3. Vanaf € 20,95 € 17,31

  Dikvloeibaar pasta, versterkt met vezels, maar wel goed verstrijkbaar. Een solide bescherming van het chassis en binnenzijde van spatborden.

 4. Vanaf € 14,96 € 12,36

  Een goed verstrijkbare bitumenlak. Biedt bescherming tegen aantasting door zuren van sleuf- en andere betonnensilo's waarin veevoeder wordt opgeslagen.

 5. Vanaf € 14,96 € 12,36
  Waar ijzer, beton, steen, asbestcement, golfplaten, bitumineuze dakbedekking en dakgoten goed beschermt moeten worden is behoefte aan een goed verstrijkbare bitumen.
 6. Vanaf € 22,95 € 18,97

  Een sneldrogende aluminiumverf op basis van bitumen versterkt met een kunsthars. Beschermt en verfraait allerlei ijzerwerk zoals hekken, palen, afvoerpijpen, staalconstructies, plaatijzergolfplaten, zinken dakgoten enz.

Desc
per pagina

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
To Top