Woning

Desc
per pagina

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Vanaf € 19,95 € 16,49

  Tenco anti houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt bij een juiste toepassing gedurende lange tijd heraantasting. Preventieve en curatieve bescherming tegen houtwormen en boktor

 2. € 17,94 € 14,83

  Zelfklevende reparatie en afdichtings SBS tape voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen, dakramen.

 3. Vanaf € 15,50 € 12,81

  Een lijvige bitumenpasta, die elastisch blijft en extra versterkt met onverwoestbare vezels. Voor het dichten van naden en scheuren in bitumineuze dakbedekking, goten, voegen van schoorstenen enz.

 4. Vanaf € 14,96 € 12,36

  Een vloeibare bitumencoating, versterkt met onverwoestbare vezels. Voor onderhoud en reparaties van naden en haarscheuren in bitumineuze dakbedekking.

 5. € 39,55 € 32,69

  Voor het gebruik van alle bitumineuze onderhouds- en reparatiepreparaten adviseren wij om eerst deze primer als hechtlaag te gebruiken. Hecht op oude dakbedekking, metaal, hout, steen en beton.

 6. Vanaf € 19,95 € 16,49

  Tenco anti-regendoorslag biedt een uitstekende bescherming aan buitenmuren van baksteen of beton. Kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. Dicht eerst de scheuren en naden af en alleen geschikt voor verticale objecten.

Desc
per pagina

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
To Top