Olie

Desc
per pagina

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Vanaf € 33,82 € 27,95

  Trae Lyx Hardwax Color is een gekleurde olie/was combinatie voor alle onbehandelde en vers geschuurde houtsoorten. Het creëert een transparante kleuring van het houten oppervlak met een zijdezacht gevoel. Speciaal aanbevolen voor meubeloppervlakken, trappen en massief houten vloeren.

 2. Vanaf € 28,53 € 23,58

  Trae Lyx Hardwax mat is een olie/was combinatie voor binnen om vloeren, trappen, deuren en meubels van hout, kurk en OSB-platen te behandelen.

 3. Vanaf € 26,20 € 21,65

  Trae Lyx Hardwax zijdeglans is een olie/was combinatie voor binnen om vloeren, trappen, deuren en meubels van hout, kurk en OSB-platen te behandelen.

 4. Vanaf € 16,15 € 13,35

  Raw Wood Effect Oil voor donkere houtsoorten geeft eiken houten objecten zoals vloeren, parket, trappen, meubels en ook houten kinderspeelgoed een nagenoeg onzichtbare maar optimale matte afwerking cq. bescherming.

 5. Vanaf € 16,15 € 13,35

  Raw Wood Effect Oil voor lichte houtsoorten geeft eiken houten objecten zoals vloeren, parket, trappen, meubels en ook houten kinderspeelgoed een nagenoeg onzichtbare maar optimale matte afwerking cq. bescherming.

 6. Vanaf € 24,31 € 20,09

  Een impregnerende, beschermende en voedende olie op lijnolie basis voor binnen op onbehandelde kurkvloeren, houten vloeren en parket.

Desc
per pagina

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
To Top