Tapes

Desc
per pagina

Producten 1-12 van 16

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
 1. € 7,66 € 6,33

  Ultra sterke, heavy-duty, dubbelzijdige montagetape voor binnen en buiten. Ideaal voor permanente en veilige bevestiging van voorwerpen. Snel, schoon en gemakkelijk in gebruik. Vocht- en temperatuurbestendig.

 2. € 6,72 € 5,55

  Extra sterke, volledig transparante, dubbelzijdige montagetape voor binnen én buiten. Ideaal voor een permanente, veilige en onzichtbare bevestiging van borden, decoratieve voorwerpen, haken, thermometers en nog veel meer op gladde oppervlakken, binnen en buiten.

 3. € 3,35 € 2,77

  Transparante verpakkingstape van superieure kwaliteit. Wikkelt gemakkelijk en zonder lawaai af. Kan met de hand afgescheurd worden. Grote hechtkracht. Oplosmiddelvrije lijm.

 4. € 3,35 € 2,77

  Transparante verpakkingstape van superieure kwaliteit. Wikkelt gemakkelijk en zonder lawaai af. Kan met de hand afgescheurd worden. Grote hechtkracht. Oplosmiddelvrije lijm.

 5. € 6,70 € 5,54

  Super-sterke, heavy-duty textieltape met PE-coating voor waterdicht repareren, versterken, afdichten, verbinden en beschermen. Hecht op vrijwel alle oppervlakken, zoals bijvoorbeeld steen, beton, metaal, hout en vele kunststoffen.

 6. € 6,90 € 5,70

  Dubbelzijdige tape voor het naadloos vastzetten van tapijt Ook voor een wat ruwer oppervlak. Eenvoudig te verwijderen.

 7. € 10,48 € 8,66

  Zelf-fuserende en extreem sterke reparatietape voor het 100% direct waterdicht afdichten, beschermen en repareren van alle materialen. De tape hecht direct op zichzelf en is daarmee universeel toepasbaar: binnen, buiten en zelfs onder water!

 8. € 12,46 € 10,30

  Bison Rubber Seal® Tape is uitermate geschikt voor (nood) reparaties. De tape is direct water- en luchtdicht; wachten is dus niet nodig.

 9. Vanaf € 7,66 € 6,33

  Bison Grizzly Tape® is een beestachtig krachtig, extreem duurzaam en weerbestendige PE geëxtrudeerde tape. De tape is in dubbele richting met de hand afscheurbaar.

 10. Vanaf € 5,74 € 4,74

  Super sterke reparatie tape met PE-coating en een extra hoge aanvangshechting voor repareren, versterken, afdichten, verbinden en beschermen, binnen- en buitentoepassingen.

 11. € 6,50 € 5,37

  Dubbelzijdige, extra sterke montagetape voor binnen- en buitentoepassingen. Bevestigen zonder spijkers of schroeven. Weefsel versterkt. Makkelijk scheurbaar.

 12. € 10,35 € 8,55

  Water- en weerbestendige, loodgrijs kleurige afdichtingstape voor afdichten en reparatie van lekkages bij dakgoten.

Desc
per pagina

Producten 1-12 van 16

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
To Top