Eurol Chain Spray PTFE

Eurol Super Brake Cleaner Spray

Eurol Silicone spray

€ 5,82 € 4,81

Eurol® Silicone spray is een transparante spray met smeer- en anti-hechteigenschappen op basis van hoogwaardige siliconen olie.

Op werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis
Art nr
E701320

Productbeschrijving


Eurol® Silicone spray is een transparante spray met smeer- en anti-hechteigenschappen op basis van hoogwaardige siliconen olie.


Eurol® Silicone spray smeert, beschermt tegen slijtage, roest en corrosiewerend, waterafstotend en elektrisch isolerend.


Eurol® Silicone spray verlaagt wrijving en vermindert slijtage bij mechanische onderdelen en is daarom geschikt voor lichte smering van metaal, kunststoffen en rubbers zoals scharnieren, kettingen en schuifdeuren. Daarboven voorkomt het vuil- en vetaanslag en dus ideaal voor fietskettingen en rails.


Eurol® Silicone spray vormt ook een waterafstotende laag en beschermt zo elektrische bedrading van auto's, motoren en grasmaaiers tegen vocht.


Eurol® Silicone spray geeft glans aan kunststof en rubberen voorwerpen en maakt kleding en schoeisel waterafstotend.


Eurol® Silicone spray moet 5 seconden krachtig geschud worden voor gebruik. Ondergrond goed reinigen, ontvetten en drogen. Op 20 cm afstand uitspuiten van het te behandelen voorwerp. Altijd in dunne laag aanbrengen.


Gebruik Eurol® Silicone spray alleen in goed geventileerde ruimtes. Bij contact met de ogen, onmiddellijk spoelen met overvloed aan water. Licht ontvlambaar.


Eurol® Silicone spray is 3 jaar houdbaar in een ongeopende bus in een koele en droge ruimte met temperatuur tussen +5°C en +25°C.

Meer informatie
Merken Eurol
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eurol Silicone spray
Uw waardering