Olie

Desc
per pagina

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Vanaf € 15,95 € 13,18

  Tenco bangkirai olie antraciet is speciaal ontwikkeld voor objecten zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers, bruggen enz. Voor nieuw en door weersinvloeden verouderd hout.

 2. Vanaf € 15,95 € 13,18

  Tenco bangkiraiolie dark teak is een kleurolie, speciaal ontwikkeld om vergrijsde objecten van bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers, bruggen enz. in slechts 1 behandeling weer van een natuurlijke kleur te voorzien.

 3. Vanaf € 15,95 € 13,18

  Tenco bangkiraiolie is speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, bruggen enz. Biedt een uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf.

 4. € 11,95 € 9,88

  Tenco hardhoutontgrijzer verwijdert de aanwezige grauwsluier en herstelt de oorspronkelijke kleur van het hout.

 5. € 19,80 € 16,36

  Tenco hardhoutolie royal teak geeft een uitstekende kleurolie voor hardhouten tuinmeubelen, speciaal ontwikkeld om vergrijsde tuinmeubelen in slechts 1 behandeling weer van een natuurlijke teak kleur te voorzien.

 6. € 16,95 € 14,01

  Tenco hardhoutolie in spuitbus combineert de vertrouwde kwaliteit van onze watergedragen Hardhoutolie met een enorm gebruiksgemak. Een uitstekend onderhoudsmiddel om vergrijzing van hardhout tegen te gaan

 7. € 17,96 € 14,84

  Tenco hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige olien, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert.

Desc
per pagina

7 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
To Top