PLI Hydraulic HV 68 - Petronas

PLI Slideway 220 - Petronas

PLI Slideway 68 - 20L

€ 122,05 € 100,87
De PETRONAS SLIDEWAY™ oliën zijn speciale hoogwaardige smeermiddelen, ontwikkeld voor de leibanen van machines waar de precisie of de lage snelheden vereisen dat schokkende bewegingen van tafels of geleidingen worden vermeden.
Levertijd 3-5 werkdagen
Art nr
448P1910

Productbeschrijving


De PETRONAS SLIDEWAY™ oliën zijn speciale hoogwaardige smeermiddelen, ontwikkeld voor de leibanen van machines waar de precisie of de lage snelheden vereisen dat schokkende bewegingen van tafels of geleidingen worden vermeden Hoogwaardige basisoliën, gecombineerd met speciale additieven, garanderen zeer goede eigenschappen op het gebied van bestendigheid tegen extreme druk, adhesie, smerende en schuimwerende werking, roest- en corrosiebescherming en metaalbedekking. De PETRONAS SLIDEWAY™ oliën verzekeren een betere oxidatiebestendigheid zodat de producten kunnen gebruikt worden in allerhande toepassingen, en dus niet alleen als  “verbruiksmiddel”


 De PETRONAS SLIDEWAY™ oliën zijn buitengewone aangrijphoek smeermiddelen. Zij worden aanbevolen voor de smering van rechte, conische, worm- en hypoïde tandwielen van talrijke metaalbewerkingsmachines, hydraulische systemen, spilkoppen en gelijkaardige toepassingen in werktuigmachines. PETRONAS SLIDEWAY™ 68 wordt algemeen aanbevolen voor leibanen van kleine tot middelgrote werktuigmachines, alsook als dompeltoepassingen in grote machines. PETRONAS SLIDEWAY™ 220 wordt normaal gezien aanbevolen op grote machines waar de druk hoog tot extreem hoog kan oplopen en op verticale of hellende leibanen waar wegvloeien een probleem kan vormen.


   • Verlengde oliewissel intervallen.

  • Precisie-metaalbewerking.

  • Bescherming tegen roest en corrosie, zelfs bij aanwezigheid van waterhoudende koelmiddelen.

  • Buitengewone oxidatiestabiliteit.

  • Gereduceerde pomp en motorslijtage in hydraulische toepassingen.

  • Goede prestaties in transmissies.

  • Goede compatibiliteit met koelvloeistoffen.


 slideway


Cincinnati Lamb P-47, P-50


 

Meer informatie
Merken Mecram
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PLI Slideway 68 - 20L
Uw waardering