Petronas Syntium 5000 AV 5W30

Petronas Syntium 5000 CP 5W30

Petronas Syntium 5000 CP 5W30 - 1L

€ 11,65 € 9,63

Moderne rijomstandigheden zoals stop start rijden, stationair draaien in de stad, rijden met zware lasten, versnelling op snelwegen, rijden op steile hellingen en vele andere omstandigheden, zetten motoren onder een hoop stress, die kan leiden tot de ontwikkeling van overmatige hitte.

Op werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis
Art nr
18311616

Productbeschrijving


PETRONAS Syntium 5000 CP 5W30


Met °CoolTech™ technologie ter bestrijding van buitensporige motorwarmte


Moderne rijomstandigheden zoals stop start rijden, stationair draaien in de stad, rijden met zware lasten, versnelling op snelwegen, rijden op steile hellingen en vele andere omstandigheden, zetten motoren onder een hoop stress, die kan leiden tot de ontwikkeling van overmatige hitte. De ontwikkeling van buitensporige motorwarmte is niet beperkt tot een bepaald land of een bijzondere rijstijl; het is een probleem waar motoren overal ter wereld mee te kampen hebben.


Beschrijving en toepassingen:


PETRONAS Syntium 5000 CP 5W30 werd geformuleerd met °CoolTech™, ter bestrijding van buitensporige motorwarmte. °CoolTech™  is gericht op de kritische warmtezones; motoronderdelen die blootgesteld zijn aan overdreven warmte binnenin de motor, om de overtollige hitte efficiënt op te nemen en af te voeren, de temperatuur te regelen en de kritische onderdelen van de motor te vrijwaren van beschadigingen en prestatieverliezen.


PETRONAS Syntium 5000 CP 5W30 is een medium SAPS olie, geschikt voor alle types personenauto's, met benzine of dieselmotoren (uitgerust met een uitlaat nabehandelingssysteem), en de recentste, hoog presterende wagens, uitgerust met brandstofinjectie, meervoudige kleppen, turboladers of superladers, die gebruikt worden bij de strengste bedrijfsomstandigheden. Het is ook geschikt voor voertuigen die op biobrandstoffen draaien. De ervaring die Petronas opdeed in de F1 wereld en tijdens de belangrijkste motorsportevenementen en wedstrijden, maakte de ontwikkeling mogelijk van PETRONAS Syntium; een gamma hoogtechnologische smeermiddelen dat de vereisten van de nieuwe generatie motoren kan vervullen; zowel op circuit als op de weg.


Nota: Raadpleeg altijd uw gebruikershandleiding om de aanbevolen viscositeitgraad en specificaties voor uw specifieke voertuig te controleren


 


Eigenschappen en voordelen:


Belangrijkste voordelen:


 • Uitstekende controle van de oxidatie bij hoge temperatuur, wat de stabiliteit van de smering garandeert en voertuigstoringen voorkomt.


 Maar eveneens:


• Verbeterde controle van afzettingen bij hoge temperatuur om het rijgedrag en de prestaties van de motor op te drijven.


• Vermijdt verdampingsverliezen en voortijdige degradatie van het smeermiddel bij hoge temperatuur en draagt zodoende bij tot het voorkomen van slijtage, beschadigingen en motorstoringen.


• Uitstekende bescherming van het uitlaat nabehandelingssysteem. Overtreft de


compatibiliteitsvereisten van de uitlaat nabehandelingssystemen van de motoren van de PSA groep.


• Buitengewoon brandstofrendement.


• Maakt langere, tot de door de constructeurs maximaal toegelaten oliewissel intervallen mogelijk.


• Onmiddellijke smering bij het opstarten.


 


Specificaties en goedkeuringen


PETRONAS Syntium 5000 CP 5W30 is een volledig synthetisch smeermiddel,dat de hieronder vermelde prestaties evenaart of overtref


API SN / CF


ACEA C2


Beschikt over de volgende constructeursgoedkeuringen:


PSA B71 2290


Renault RN0700

Meer informatie
Merken Mecram
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Petronas Syntium 5000 CP 5W30 - 1L
Uw waardering