Eurol Fullsynt. Compr.olie 46

Eurol Fullsynth. Compr.olie 100

Eurol Fullsynth. Compr.olie 68

Eurol® Full Synthetic Compressorolie is een volsynthetische olie, speciaal ontwikkeld voor de smering van roterende oliegekoelde compressoren

Art nr
E118846
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Eurol Fullsynth. Compr.olie 68 - 60L
€ 1.143,97 € 945,43
Eurol Fullsynth. Compr.olie 68 - 20L
€ 399,61 € 330,26

Productbeschrijving


Eurol® Full Synthetic Compressorolie is een volsynthetische olie, speciaal ontwikkeld voor de smering van roterende oliegekoelde compressoren (ISO-VG 32, 46 en 68) waaronder de zeer kritische Hydrovane compressoren, alsmede voor zuigercompressoren (ISO-VG 100) en vacuumpompen. Deze olie kan worden toegepast in een zeer breed temperatuurgebied (-20 tot 205°C) is thermisch- en oxidatiestabiel.


Eurol® Full Synthetic Compressorolie voorkomt slijtage, en vorming van sludge en koolaanslag door de toepassing van een volsynthetische basisolie gecombineerd met effektieve additieven, waardoor verversingsintervallen tot een veelvoud verlengd kunnen worden.


Eurol® Full Synthetic Compressorolie biedt goede koeling en afdichting en is in staat water op een snelle manier af te scheiden (demulgering).


Mede door de geringe verdamping van de olie is het olieverbruik en het risico van indikking of afzettingen tot een minimum teruggebracht.


Eurol® Full Synthetic Compressorolie is verder voorzien van hoogwaardige anti-slijtage additieven en anti-schuim dopes, alsmede roest- en corrosieinhibitoren.


Performance:


VDL volgens DIN 51506


USDA H2 voor de voedingsmiddelenindustrie


Eurol® Full Synthetic Compressorolie biedt:  •  Hoge thermische- en oxydatiestabiliteit

  •  Bescherming tegen roest en corrosie

  •  Geringe neiging tot koolvorming en afzettingen

  •  Langere verversingstermijnen en daardoor minder afvoer

Meer informatie
Merken Eurol
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eurol Fullsynth. Compr.olie 68
Uw waardering