Eurol ML Coating Spray

Eurol Bike Shine Protect

Eurol Ceramic Grease Spray

€ 16,19 € 13,38

Eurol® Ceramic Grease Spray bevat een lossings- en montagepasta, bestaande uit zeer fijn verdeelde keramiekdeeltjes in een ontsmeltbaar bentone basisvet

Levertijd 2-4 werkdagen
Art nr
E701123

Productbeschrijving


Eurol® Ceramic Grease Spray bevat een lossings- en montagepasta, bestaande uit zeer fijn verdeelde keramiekdeeltjes in een ontsmeltbaar bentone basisvet. Hieraan zijn nog krachtige anti corrosie en anti oxidatie inhibitors toegevoegd.


Eurol® Ceramic Grease bevat geen metalen en is geschikt voor onderdelen die blootgesteld zijn aan hoge temperaturen en/of hoge belasting, zoals ABS, ASR en ESP systemen, lambdasensor en uitlaatonderdelen.


Eurol® Ceramic Grease Spray geeft een snelle en gemakkelijke lossing van draadverbindingen, pakkingen en verpakkingen. Zelfs na lange tijd blootgesteld te zijn aan hoge temperaturen tot 1000°C, corrosieve atmosferen of hoge belastingen. Snelle en gemakkelijke montage van draadverbindingen.


De bus goed schudden voor elk gebruik, minimaal 10 seconden. Op ca. 20 cm afstand uitspuiten op het te behandelen voorwerp. Aanbrengen in de gewenste hoeveelheid.


Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Bij contact met de ogen onmiddellijk spoelen met overvloed aan water. Licht ontvlambaar.


Eurol Ceramic Grease Spray heeft een houdbaarheid van 3 jaar in een koele en droge ruimte met een minimale temperatuur van +5°C en een maximum van +25°C.

Meer informatie
Merken Mecram
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eurol Ceramic Grease Spray
Uw waardering