Montagekit

Desc
per pagina

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. € 12,46 € 10,30

  Universele montagelijm met een hoge aanvangshechting op basis van SMP technologie. Voor het muurvast bevestigen van zware materialen op alle ondergronden en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld. Voor intern en extern gebruik, vullend en blijvend elastisch.

 2. Vanaf € 6,50 € 5,37

  Extra sterke, oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaatdispersie met een extreem hoge aanvangshechting.

 3. Vanaf € 7,19 € 5,94

  Transparante, sterke, oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaatdispersie.

 4. € 13,99 € 11,56

  Zeer snel uithardende, elastische en vullende montagelijm, op basis van unieke SMP technologie. Voor het muurvast bevestigen van allerlei materialen op allerlei ondergronden. Te gebruiken voor o.a. beton, metaal, hout, steen, kunststof en polystyreenschuim (piepschuim). Bevestigen zonder spijkers of schroeven.

 5. Vanaf € 5,54 € 4,58

  Extra sterke, oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaatdispersie. Voor het snel en muurvast bevestigen van o.a. hout, kunststof, metaal, steen, gips, tegels en piepschuim op poreuze ondergronden zoals beton, steen, pleisterwerk, hout en spaanplaat. Blijvend elastisch en vullend. Spijkers en schroeven overbodig.

 6. Vanaf € 5,54 € 4,58

  Extra sterke, universele, vullende montagelijm op basis van neopreenrubber. Voor het eenvoudig en muurvast bevestigen van o.a. hout, kunststof, metaal, steen, gips en tegels op allerlei ondergronden zoals beton, steen, pleisterwerk, hout, spaanplaat, metaal en kunststof. Zowel binnen als buiten toepasbaar en geschikt voor het bevestigen van materialen onder spanning. Blijvend elastisch. Spijkers en schroeven overbodig.

Desc
per pagina

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
To Top