Siliconenkitten

Desc
per pagina

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. € 12,31 € 10,17

  Hoogwaardige, neutrale, zeer snelle siliconenkit voor het elastisch afdichten van aansluitvoegen, naden en kieren in de keuken. Uiterst hygiënisch voor gebruik in de keuken waar voedsel bereid wordt; zuurvrij, slijtvast, UV-, kokend water en verouderingsbestendig.

 2. € 8,99 € 7,43

  Hittebestendige siliconenkit voor het verlijmen en afdichten van voegen die blootgesteld worden aan hoge temperaturen. Hittebestendigheid: max. 300°C.

 3. € 9,10 € 7,52

  Hoogwaardige, blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op azijnzuur basis voor afdichten van koplampen, autoruiten, luikgaten, patrijspoorten en bootlichten en voor het coaten van rubberprofielen van caravan, auto of boot. Ongevoelig voor schimmel.

 4. Vanaf € 11,66 € 9,64

  Hoogwaardige, zuurvrije, neutrale siliconenkit voor acrylbaden en kunststof douchewanden. Schimmelbestendig, waterbestendig, blijvend elastisch en kleurvast.

 5. Vanaf € 8,65 € 7,15

  Blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op azijnzuur basis met langdurige kleurbescherming. Voor sanitairafdichtingen. Schimmelbestendig. 100% kleurvast. Na 2 uur belastbaar met water.

 6. Vanaf € 6,56 € 5,42

  Hoogwaardige siliconenkit voor toepassingen met glas (aquaria, vitrinebouw, glasconstructies, etalageruiten) en voor 3D-toepassingen. Waterbestendig, blijvend elastisch, kleurvast, UV- en waterbestendig.

 7. Vanaf € 11,27 € 9,31

  Hoogwaardige neutrale, blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit voor alle bouwafdichtingen.

 8. Vanaf € 10,13 € 8,37

  Hoogwaardige, blijvend elastische en waterbestendige siliconenkit op azijnzuurbasis voor sanitaire afdichtingen. Schimmelbestendig. Na 2 uur belastbaar met water.

Desc
per pagina

8 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
To Top